ANTI-AGE JA RENTOUTTAVAT KASVOHOIDOT

Käytämme kasvohoidoissa mm. ranskalaisia Ella Baché- ja Académie- sarjoja. Jokaisessa Ella Baché -tuotteessa on luonnosta saatuja terveellisiä ja syötävän hyviä tehoaineita. Tämä Nutridermologie-filosofia on hoitanut suomalaista kauneutta jo kolmen sukupolven ajan, ja jonka luonnollista kauneutta edistävien tuotteiden miellyttävät koostumukset, keveät tuoksut ja hoitavat vaikutukset perustuvat terveellisiin, ruoka-aineista peräisin oleviin aktiiviaineisiin.  Sarjasta löytyy sopivat tuotteet kaikille ihotyypeille ja kaikkiin ihopulmiin.

Académie Scientifique de Beauté on ollut tieteellisen ihonhoidon huipulla jo vuodesta 1890, aivan ensimmäisistä tuotteista saakka. Niistä jokainen on syntynyt Académien omien kauneuden artesaanien korkealaatuisen ja tinkimättömän tieteellisen tutkimuksen seurauksena.

Académien vahva osaaminen, tieteellinen lähestymistapa ja huolellinen tutkimustyö näkyvät toimivina tuotteina ja hoitoina, joiden tulokset sekä näkyvät että tuntuvat. Tuotteissa korostuvat poikkeuksellisen korkeat ja tehokkaat aktiiviainepitoisuudet, jotka ovat näkyvissä jokaisessa tuotepakkauksessa.

Kotituotteiden lisäksi kosmetologin tekemät erikoishoidot sisältävät mm. hedelmähappoja, vitamiineja, entsyymejä ja kasviperäisiä kantasolu-uutteita, joiden kaunistavat vaikutukset näkyvät heti.

Academie HYDRATATION OPTIMALE

Kosteuttava tehohoito kaikille ihotyypeille

45 min 78 €

Silottaa pintakuivuudesta johtuvat rypyt ja tekee ihosta pehmeän, joustavan ja heleän värisen. Janoisen ihon pelastaja!

* meikin poisto, kuorinta, klassinen kasvohieronta, erikoisnaamio ja ihon suojaus.

 

Academie PRO-AGE PERFECTION 75 min 119 €

Täydellinen ikääntymisen merkkejä häivyttävä tehohoito kaikille aikuisille ihoille: silottaa juonteita, kohottaa kasvonpiirteitä ja kaunistaa ihon sävyä tehden ihosta kiinteämmän, täyteläisemmän ja elinvoimaisemman näköisen.

* meikin poisto, kuorinta, aktivointihieronta ja klassinen hieronta, erikoisnaamio, naamion aikana hiuspohjan hierontaa, tehoseerumi ja hoitovoide.

 

Age Stellar – kiinteyttävä ja elvyttävä kasvohoito 60 min. 120 €

+ happokuorinta + 25 €

Age Stellar kasvohoito antaa ratkaisun ikääntyvän ihon ongelmiin. Tuotteiden sisältämät huikeat 39 aktiiviainetta vaikuttavat ihon rakenteeseen täydentäen sitä keskeisillä kauneuden ravinteilla.

* alkupuhdistus, kuorinta / happokuorinta, tehoseerumi, kasvo- ja decoltehieronta, erikoisnaamio ja loppuvoiteet. Naamion aikana päähierontaa.

 

Cica Life – liftaava kasvohoito 120 €

+ happokuorinta + 25 €

Cica Life – liftaava kasvohoito, joka nostaa kasvonpiirteitä ja kiinteyttää ihokudosta. Ihosta tulee napakan tuntuinen ja täydellisesti korjattu ja kosteutettu. Sopii hyvin ikääntyneelle ja jo veltostuneelle iholle. Lempeä ja tehokas hoito.

Hoito sisältää kasvo-, niska-hartiaseudun ja dekolteehieronnat. Hoitoon voidaan halutessasi yhdistää ihoa tehokkaasti uudistava happokuorinta.

* alkupuhdistus, entsymaattinen kuorinta / happokuorinta, Cica Life erikoisseerumi ja erikoisnaamio sekä loppuvoiteet.

 

Ella Baché ANTI-POLLUTION

Heleyttävä ja suojaava antioksidanttihoito

60 min 86 €

Kirkastaa ja tasoittaa ihon väriä, sekä tasapainottaa ihoa. Sopii erityisesti rasittuneelle ja stressaantuneelle iholle.

* Ella Moment -alkurentoutus, alkupuhdistus, erikoiskuorinta ja kirkastava, vaahtoava erikoisnaamio, hoitoseerumi, paineluhieronta kasvoille ja kasvohieronta, loppuvoide.

 

Ella Baché HYDRA REPULP' FRESH

Kosteuttava ja raikastava erikoiskasvohoito pintakuivalle sekaiholle 60 min 85 €

* Ella Moment -alkurentoutus, alkupuhdistus, tehokas kuorinta, tehokkaasti kirkastava ja vaahtoava "kupla"naamio, kasvohieronta, hoitoseerumi, hoitovoide.

 

Ella Baché MORPHO-STRUCTURE

Kiinteyttävä ja uudistava erikoiskasvohoito ikääntyneelle, myös hauraalle iholle.

75 min 101 €

* lempeä alkurentoutus jaloille, ihon alkupuhdistus, lempeä entsyymikuorinta sekä tehokas hedelmähappokuorinta koko kasvoille tai paikallisesti, kasvo- ja hartiaseudun hieronta, tehokkaat hoitoseerumit, tehokkaasti elvyttävä kaviaarinaamio sekä loppuvoide.

 

Ella Baché SENSIBEAUTICS

Rauhoittava erikoiskasvohoito herkälle ja punoittavalle iholle. 60 min 85 €

* aluksi painelurentoutus jaloille, alkupuhdistus, hellävarainen entsyymikuorinta, rauhoittava ja punoitusta tasoittava seerumi, lempeä paineluhieronta kasvoille, rauhoittava probioottivaahtonaamio, hiuspohjan hieronta naamion vaikutusajalla, loppuvoide.

 

Face Harmony – rauhoittava kasvohoito 45 min 75 €

Ihoa rauhoittava ja uudistava kasvohoito. Tulehduksia estävä vaikutus ja ihon ärsytystä ja punakkuutta vähentävä. Sopii kaikille ja varsinkin, jos ihon kunto on epätasapainossa.

* alkupuhdistus, kuorinta, erikoisseerumi, erikoisnaamio ja hoitovoiteet. Naamion aikana niska-hartia-decoltee -alueen ja pään hierontaa.

 

HydraMagnetic – tehokosteuttava ja kiinteyttävä kasvohoito 45 min. 95 €

+ happokuorinta + 25 €

HydraMagnetic kasvohoito sitoo, kuljettaa ja säilyttää kosteuden ihoosi tehokkaasti jo heti ensimmäisestä hoitokerrasta. Erikoistuotteet tekevät ihostasi säteilevän ja syväkosteutetun. Iho on hoidon jälkeen puhdas, kirkas ja hyvin kosteutettu.

* alkupuhdistus, kuorinta / happokuorinta, kasvo- ja kaula-decolteehieronta, erikoisseerumit ja -naamiot sekä loppuvoiteet. Naamion aikana päähierontaa.

 

Kasvolymfahieronta-hoito 60 min 75 €

Kevyt, tehokas ja rentouttava kasvolymfahieronta turvotusten ehkäisyyn ja ihon kudosten vahvistamiseen. Sopii ikääntyvälle iholle kuten myös atopian, arpien, herkän ja couperosa-ihon hoitoon.

* alkupuhdistus, kuorinta, lymfahieronta kasvoille ja kaulalle, naamio ja hoitovoiteet.

 

Rentouttava kasvohoito 60 min 75 €

* alkupuhdistus, kuorinta, hieronta kasvot ja kaula, ampulli, naamio, voide ja kulmien muotoilu.

 

Rentouttava kasvohoito miehelle 45 min 65 €

* alkupuhdistus, kuorinta, kasvohieronta, naamiot ja hoitovoiteet.

 

Virkistävä kasvohoito 30 min 39 €

* alkupuhdistus, kuorinta, naamio, hoitovoide (ei sis. kulmien muotoilu)

 

Lisäpalvelu:

Käsien pehmennyshoito kasvohoidon yhteydessä 15 €

Käsiä tehokkaasti kosteuttava hoito (naamio, käsihieronta ja hoitovoide)

 

Ten Science on italialainen ammattikosmetiikka-sarja, jossa yhdistyvät teknologia ja luonto.

 

Ihonhoitosarja sinulle, joka etsit tuloksia antavia hoitoja ja tuotteita. Kehittyneimpien teknisten yhdisteiden ja arvokkaimpien luonnollisten aktiivisten ainesosien läheisen vuorovaikutuksen ansiosta Ten Science pystyy tarjoamaan ratkaisuja ihon ongelmiin konkreettisin tuloksin, jotka ovat nähtävissä ja mitattavissa.

 

Ten Science ammattikosmetiikka-sarja sisältää tuotteet ja hoidot jokaisen ihon tarpeisiin.

 

Jokaiselle ihotyypille ja ihon tarpeisiin löytyvät tarkkaan suunnitellut ja suositeltavat tuotteet kotikäyttöön! Näitä tuotteita ja hoitoja saa vain koulutetuilta kosmetologeilta.

 

Tervetuloa TEN SCIENCE – kauneuden maailmaan!

Kauneushoitola Oxid | Ostosraitti 1, Hyrylä, Tuusula, puh. 045 265 9426

© Kauneushoitola Oxid 2022