ERIKOISHOIDOT

 

Meiltä löytyy myös ihon eri tarpeisiin sopivia, räätälöityjä erikoishoitoja, kuten kemialliset kuorinnat, ja myös hemmottelevia hoitoja.

 

Ella Bache Peeling Neo-Perfect hedelmähappo-kuorintahoito 30 min 59 €

Tehokkaasti ihoa kirkastava ja väriä tasoittava Ella Bache AHA-kuorintahoito kaikille ihotyypeille, paitsi ei herkälle tai ärtyneelle iholle.

* alkupuhdistus, AHA-kuorinta, hiuspohjan hieronta, syväkosteuttava ja rauhoittava kollageeni-hyaluronihappo-erikoisnaamio, hoitovoide.

Voidaan liittää myös lisäpalveluna lähes kaikkiin kasvohoitoihin (+30 €).

 

Derm Acte Uni-Peel 60 % 90 €

Ihon väriä tasoittava erikoiskuorintahoito samealle iholle. Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Hoidossa poistetaan ihon pinnalta kuollut solukko. Hoito myös puhdistaa ja pehmentää tukkeutunutta ja karheaa ihoa. Kirkastaa pigmenttiläiskiä, palauttaa heleyttä ja silottaa ihon pintaa sekä auttaa ihoa pysymään kiillottomana.

 

Paras tulos 6 kerran sarjahoitona; 1 kuorinta joka toinen viikko kolmen kuukauden ajan. Hoidon hinta tällöin 75 €/krt.

 

Derm Acte Youth-Peel 50 % 90 €

Ihon väriä tasoittava erikoiskuorintahoito aikuiselle iholle. Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle. Hoidossa poistetaan ihon pinnalta kuollut solukko. Hoito puhdistaa ja pehmentää tukkeutunutta ja karheaa ihoa, kirkastaa pigmenttiläiskiä, palauttaa heleyttä, häivyttää ryppyjä, silottaa ihon pintaa, kiinteyttää, korjaa ihon rakennetta ja auttaa ihoa pysymään kiillottomana.

 

Derm Acte Sebu-Peel 35 % 90 €

Tasapainottava EXPERT-kuorinta samealle, rasvaiselle ja rasvaisuuteen taipuvaiselle iholle. Hoito kuivattaa epäpuhtauksia, supistaa huokosia ja kirkastaa ihoa ja tasoittaa ihon väriä. Aktiiviaineita 73 %. Hoidossa poistetaan ihon pinnalta kuollut solukko. Hoito myös puhdistaa ja pehmentää tukkeutunutta ja karheaa ihoa. Kirkastaa pigmenttiläiskiä, palauttaa heleyttä ja silottaa ihon pintaa sekä auttaa ihoa pysymään kiillottomana.

Käyttötyytyväisyystestin tulokset: 90 % oli sitä mieltä, että iho puhdistui, tuntui tasaiselta ja huokoset näyttivät napakoilta. 80 % huomasi kiillon vähentyneen.

 

Age Lumina -happokuorintahoito 99 €

Jatkohoidot 85 € (14 pv välein).

Kivuton, tehokas ja turvallinen hoito moniin iho-ongelmiin. Lempeällä hapotuksella hoidetaan ihon ikääntymistä, sameutta, pigmentaatiota, epäpuhtautta ja juonteita. Hoidosta ei synny näkyvää hilseilyä. Ihosta tulee jo ensimmäisellä hoitokerralla kirkas ja heleä. Sopii myös herkälle iholle! Ikäsuositus +35 v.

Sarjahoitosuositus: 4–6 kertaa 14 päivän välein.

* Alkupuhdistus, Age Lumina -happokuorinta, naamio ja loppuvoiteet.

 

Celestetic Peels – tehokkaat happohoidot 99 €

Jatkohoidot 85 € (3 viikon välein)

Turvalliset Celestetic Peels -happokuorinnat on suunniteltu hoitamaan ihon ongelmia (ikääntyneen ihon, aknen ja/tai pigmentaation aiheuttamat ongelmat), saavuttamaan näkyvät ja välittömät vaikutukset ihoon. Saattaa aiheuttaa näkyvää hilseilyä.

Sarjahoitosuositus: 6 hoitokertaa kolmen viikon välein.

* Alkupuhdistus ja ihon valmistelu hapoille, Celestetic Peels -happokuorinta ihotyypin mukaan ja ihon neutralointi, hoitoseerumi ja UV-suojavoide.

 

Happokuorinnan jälkihoito

  • Ihoa ei saa hangata eikä repiä, kun se lähtee hilseilemään muutaman päivän päästä hoidosta.
  • On suositeltavaa olla ilman meikkiä vähintään 5 tuntia, mielellään 24 tuntia hoidon jälkeen.
  • Happohoidon jälkeen on käytettävä UV-suojan sisältävää kasvovoidetta vähintään 10 päivän ajan, jos oleilee auringossa ja joka tapauksessa vältettävä aurinkoa, uimista, saunomista ja porealtaassa oleilua vähintään 5 vuorokautta hoidon jälkeen.
  • Ihon tehokas kosteuttaminen hapotuksen jälkeen on välttämätöntä vähintään 5 päivää hoidosta, jotta iho pysyy hyvin kosteutettuna ja toipuu hyvin tehokuorinnan jälkeen.

 

MikroneulausMikroneulaus

Ensimmäinen hoitokerta 155 €

+ happokuorinta +25 €

Jatkohoito 125 € kerta (n. 3–4 viikon välein)

+ happokuorinta +25 €

Mikroneulaus auttaa tasoittamaan ryppyjä ja hidastamaan uusien ryppyjen ja juonteiden syntyä sekä kiinteyttää ja tasoittaa ihon väriä.

 

Mikroneulaus sopii myös muiden ihomuutosten hoitoon kuten arvet, maksaläiskät ja ihon epätasaisuus. Sopii myös herkälle ja punoittavalle couperosaiholle.

 

Suositus sarjahoitona 3–6 kertaa noin 1 x kuukaudessa. Sarjahoidon jälkeen ylläpitohoitona voidaan jatkaa joka toinen kuukausi.

* Alkupuhdistus, AHA-happokuorinta (tai Celestic Peels -hapotus), neulaushoito, naamio ja hoitovoide.

Kauneushoitola Oxid | Ostosraitti 1, Hyrylä, Tuusula, puh. 045 265 9426

© Kauneushoitola Oxid 2022