KLASSISET KASVOHOIDOT

 

Puhdistava kasvohoito 60 min

75 €

alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys ja mekaaninen epäpuhtauksien poisto, ampulli, naamio, voide, kulmien muotoilu.

 

Face Harmony – ihonpuhdistushoito 60 min 90 €

Ihoa rauhoittava ja uudistava hoito. Tulehduksia estävä vaikutus ja ihon ärsytystä ja punakkuutta vähentävä.

Sis. alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, erikoisseerumi, erikoisnaamio ja hoitovoiteet. Naamion aikana niska-hartia-decoltee -alueen ja pään hierontaa.

 

Täydellinen kasvohoito 1 t 30 min 103 €

Klassinen kasvohoito ihonpuhdistuksella ja pitkällä kasvo-kaula-niska-hartia -hieronnalla. Kulmien siistiminen kuuluu hintaan.

Sis. alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys ja mekaaninen epäpuhtauksien poisto, ampulli, pitkä hieronta (hartiat ja kasvot), naamio, voide sekä kulmien muotoilu.

 

Käytämme kasvohoidoissa mm. ranskalaisia Ella Baché- ja Académie- sarjoja. Jokaisessa Ella Baché -tuotteessa on luonnosta saatuja terveellisiä ja syötävän hyviä tehoaineita. Tämä Nutridermologie-filosofia on hoitanut suomalaista kauneutta jo kolmen sukupolven ajan, ja jonka luonnollista kauneutta edistävien tuotteiden miellyttävät koostumukset, keveät tuoksut ja hoitavat vaikutukset perustuvat terveellisiin, ruoka-aineista peräisin oleviin aktiiviaineisiin.  Sarjasta löytyy sopivat tuotteet kaikille ihotyypeille ja kaikkiin ihopulmiin.

Académie Scientifique de Beauté on ollut tieteellisen ihonhoidon huipulla jo vuodesta 1890, aivan ensimmäisistä tuotteista saakka. Niistä jokainen on syntynyt Académien omien kauneuden artesaanien korkealaatuisen ja tinkimättömän tieteellisen tutkimuksen seurauksena.

Académien vahva osaaminen, tieteellinen lähestymistapa ja huolellinen tutkimustyö näkyvät toimivina tuotteina ja hoitoina, joiden tulokset sekä näkyvät että tuntuvat. Tuotteissa korostuvat poikkeuksellisen korkeat ja tehokkaat aktiiviainepitoisuudet, jotka ovat näkyvissä jokaisessa tuotepakkauksessa.

Kotituotteiden lisäksi kosmetologin tekemät erikoishoidot sisältävät mm. hedelmähappoja, vitamiineja, entsyymejä ja kasviperäisiä kantasolu-uutteita, joiden kaunistavat vaikutukset näkyvät heti.

Kauneushoitola Oxid | Ostosraitti 1, Hyrylä, Tuusula, puh. 045 265 9426

© Kauneushoitola Oxid 2022